torstai 31. lokakuuta 2013

perjantai 25. lokakuuta 2013

Meinattiin saada iso saalis

Lähdettiin taas tavanomaselle vaellukselle. Oli ollut muutama päivä väliä kun nuo sateet häiritsee meitä, ollaan varmaan sokerista tehty. Tosi on et Frida ei mene sateella ulos, hyvä jos talon nurkalle äkkiä pissat tekee ;)
Päätin mennä Fridan ehdoilla ja voi pojat vai pitäisikö sanoa tyttö. Meikäläisellä oli olemista, tyttö veti sellaista kiemuraa kaikki sakeimmat pusikot ja pahimmat ryteiköt. Ja se koreografia oli niin kiemurainen et mikä lie otus se oli ollut.



Ensin oli tahti onneksi rauhallinen, mut sit tyttö löysi jonkun yliloikkarin päälle ja sit mentii. Meno oli Fridallakin niin erillaista, takapää lähellä maata ja matalana niin valppaana ei mitään sunnuntai kävelyy. Ja lopuksi tuli loppu kiemurat ja mitä löyty! Onneksi ei ollut itse Herra hirvi vaan jätökset.
Vähän säikähdin kun oli niin tuoreet kakut, tuli tähyiltyä ympärille ettei vaan kaveria ole näkösällä.



Tässä kuva saaliista, kerkes Frida muutaman maistaa palkinnoksi :)

Saapas nähdä milloin meillä on hirvi kainalossa kun tullaan kotio.  ;)

Toinen harjotuskerta.


Fido.
Näin ensin lämmiteltii, hurtta selässä. ;)

Fido ja Frida kilpasilla.

perjantai 18. lokakuuta 2013

Frida ja mie harkoissa :)

Ihana lomapäivä pinsessan ja Fridan kanssa <3

Ja tällä tyylillä eka kertaa harjoteltiin, en tiedä yritinkö saada Fridan lentämää kun niin korkeella käsi heilui ;). Sanokoot muut mitä vaan tää on meidän juttu <3 ja meillä oli hullun hauskaa <3. Eka kerrasta se on aloitettava ;)

Lenkitettiin ja lämmitys nutu niskassa niin kuin ne expertitkin tekee.Ja vielä jälkeenkin otettiin pieni lenkki. Nyt Frida lämpimän suihkun jälkeen lepäilee onnellisena ja väsyneenä.


Kevät ja alkanut kesä on mennyt metsässä ja pelloilla

Kilometrejä on tullut liki 700 ja tunteja nelisen sataa, kyllä me jaksetaan. Frida kyllä on alkanut näyttää et vauhti olisi vähän hidastu...